Om oss

Ljudkällarn är ett Göteborgsbaserat företag som jobbat med ljud sedan 70-talet.

Många Göteborgare kommer säkert ihåg de gamla lokalerna på Vasa/Viktoriagatan där företaget huserade under många år.

År 2000 startades Ljudkällarn om på Stigbergstorget i ny regi, om än med mycket kontakt och hjälp från de gamla ägarna. Efter några år infann sig växtvärken och butiken flyttade till större lokaler, fortfarande på Stigbergstorget.

2015 togs ett nytt stort steg då Ljudkällarn flyttade ut till Sisjön, närmare bestämt i Stadiumhuset (eller Gulinshuset som det egentligen heter.)

2020 flyttade Ljudkällarn till ett showroom i Öjersjö och visade upp ett Smart Hem och givetvis härlig Modern Hi-Fi

2022 flyttade Ljudkällarn tillbaka till Stigbergstorget där vi nu ligger kvar och tar emot kunder för allt som t.ex. visning, upphämtning och råd av de produkterna vi säljer och ideér på installation.

Vi jobbar med konsultation med allt ifrån traditionell Hifi till hela lösningar med ljud och bild för både privatpersoner och företag som gym, butiker restauranger mm.

Från att ha varit ett rent ljudföretag har vi likväl som branschen förändrats och idag jobbar vi mycket med installationer i såväl hem som företag, både med bild- och ljudlösningar såväl som komplexa styrsystem Smarta Hem. Vi strävar alltid efter att hitta rätt produkt just för dig.

Personlig service, kunskap och kvalitet är några av de ledord som vi följer.

Vi har oftast öppet på vardagar från 9 - 15.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar just dig!

Välkommen!