Frakt & Leverans

Vi har möjlighet att hjälpa dig som kund med leverans hem oavsett om du handlar på distans eller handlar av oss direkt i butiken i Göteborg. Nedan ser du det urval vi kan erbjuda dig gällande leverans.


Våra leveranssätt

DHL Servicepoint (ombud)
När du beställer av oss och leveransen väger upp till 20 kg så skickar vi via DHL och deras tjänst Servicepoint. Normal leveranstid 2-5 dagar beroende på var i landet du bor. När paketet anlänt till ditt lokala utlämningsställe kommer att du aviseras via SMS alternativt E-post.

DHL Paket - Hemleverans
När en försändelse väger över 20 kg och paketets dimensioner inte överstiger 150x50x50 cm (BxDxH) så skickas paketet hem till dig. Normal leveranstid 2-5 dagar beroende på var i landet du bor. Du kommer att bli aviserad via telefon av speditören för att stämma av tid för leverans.

DHL Stycke - Hemleverans
När en försändelse väger över 20 kg och paketets dimensioner överstiger 150 x 50 x 50 cm (B x H x D) så skickas paketet hem till dig. Normal leveranstid 2-5 dagar beroende på var i landet du bor. Du kommer att bl aviserad via telefon av speditören för att stämma av tid för leverans.

Brev (Posten)
Vid mindre försändelser så skickar vi din beställning samma dag med Posten om varan finns i lager och då via tjänsten vanligt brev.

Hämtas i butik
Du kan även välja att köpa produkter via vår hemsida och sedan hämta ut dem i butiken. Glöm inte att ta med dig ditt kvitto och legitimation!

För ytterligare villkor gällande frakt, se våra Köpvillkor.